Новопазарският районен съд осъди жена, успяла да измъкне повече от 9000 лева

...
Новопазарският районен съд осъди жена, успяла да измъкне повече от 9000 лева
Коментари Харесай

Булка менте завъртя главата на наивен жених и му измъкна голяма сума пари

 Новопазарският областен съд осъди жена, успяла да измъкне повече от 9000 лв. от кандидат-жених. Тя комуникирала по телефон и интернет с мъж от Полша в продължение на 5 години, като през това време той неведнъж й изпращал пари. 

В диалозите тя го увещавала, че ще заживее при него и ще подписа брак с него в Ирландия. Така през няколко месеца мъжът правел парични преводи, които съгласно документите по делото са 9211,96 лева, представляващи левовата равноценност на 4710 евро.

Магистратите решили, че за 5-годишния период  " дамата е възбудила и поддържала подвеждане за имотна полза “ и по тази причина я осъдили на година и четири месеца затвор с отсрочено осъществяване на наказването за три години. Освен това в интерес на страната се лишават преносимия компютър и мобилните й телефони. Жената би трябвало да заплати и 2847 лв. деловодни разноски. 

Булката менте ще би трябвало и да възвърне 9211 лв. на мъжа от Полша, който се разминал с това да мине под венчилото с нея. Също по този начин ще му заплати и 1600 лв. направени от негова страна разходи по делото.

Присъдата не е дефинитивна и предстои на обжалване и протестиране пред Шуменския областен съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР